Le Cistern Hotel
Appartementen en Hotel Le Cistern is een 19e eeuws landhuis in een prachtig groene omgeving in de omgeving van vulkaan de Etna in Adrano op SiciliŽ. Lees verder...
Doorgaan naar Hotel Le Cistern -->Vergelijk prijzen en boek bij:
Le Cistern bij Eliza Was Here


Wat zeggen de reisorganisaties over Le Cistern:
Le Cistern bij Eliza Was HereZo rond de middag arriveerde ik bij Laura en haar 19de eeuwse landhuis La Cisterne. Met in mijn koffer niet veel meer dan een bikini, slippers en een boek. Deze vakantie zou ik namelijk niets anders gaan doen dan eindeloos lang luieren. Laura ontving me allerhartelijkst en ik kon meteen aanschuiven bij een heerlijke Italiaanse lunch in het restaurant. Terwijl ik nog helemaal zat na te genieten van de dolci, was het v... toon alles...Ervaringen en beoordeling bij:
Ľ Zoover.nl Ľ Vakantie Reiswijzer

Foto van Hotel Le Cistern ItaliŽ
Foto van Hotel Le Cistern SiciliŽ
Foto van Hotel Le Cistern Adrano
© 2008 Obedo | PDB | Over ons | Privacy | Disclaimer